Paella simple de conill, carxofes i bolets
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Paella
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 conill tallat a trossos d'un quilo més o menys
- 400 g d'arròs
- 4 carxofes
- 1 pot de conserva de bolets
- 1 ceba gran
- 1 tomaquet madur
- 3 alls
- 1 tassa de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 800 ml d'aigua o brou de carn (el doble que d'arròs si el volem sec)
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posem una paella al foc amb una mica d'oli, quan està calent, hi tirem el conill salpebrat, l'enrossim i reservem.
Afegim a la paella la ceba trinxada i quan veiem que la ceba és transparent, uns 15 minuts, hi tirem el tomàquet ratllat. 
Deixem que es faci a poc a poc, i hi aboquem la tassa de vi blanc.
Ho deixem uns minuts més, hi tirem el conill enrossit que tenim reservat i ho barregem bé.
Hi afegim l'aigua o el brou (el doble que d'arròs si el volem sec) i les carxofes tallades a trossos, ho salem una mica i quan comenci a bullir hi posem l'arròs i ho remenem tot. També es pot posar l'arròs abans que l'aigua i enrossir-lo una mica.
Passats uns 10 minuts, hi afegim els bolets escorreguts.
Deixem que cogui uns 10 minuts més. Ho provem de sal i n'hi afegim si cal.
El deixem reposar uns 3 minuts i ja es pot servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2765 visites.
 2765 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									 Josep Cercuns Comella
 Josep Cercuns Comella![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Paella
 Paella Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram