Paella simple de conill, carxofes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos d'un quilo més o menys
  • 400 g d'arròs
  • 4 carxofes
  • 1 pot de conserva de bolets
  • 1 ceba gran
  • 1 tomaquet madur
  • 3 alls
  • 1 tassa de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 800 ml d'aigua o brou de carn (el doble que d'arròs si el volem sec)

4 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb una mica d'oli, quan està calent, hi tirem el conill salpebrat, l'enrossim i reservem.
Afegim a la paella la ceba trinxada i quan veiem que la ceba és transparent, uns 15 minuts, hi tirem el tomàquet ratllat.
Deixem que es faci a poc a poc, i hi aboquem la tassa de vi blanc.
Ho deixem uns minuts més, hi tirem el conill enrossit que tenim reservat i ho barregem bé.
Hi afegim l'aigua o el brou (el doble que d'arròs si el volem sec) i les carxofes tallades a trossos, ho salem una mica i quan comenci a bullir hi posem l'arròs i ho remenem tot. També es pot posar l'arròs abans que l'aigua i enrossir-lo una mica.
Passats uns 10 minuts, hi afegim els bolets escorreguts.
Deixem que cogui uns 10 minuts més. Ho provem de sal i n'hi afegim si cal.
El deixem reposar uns 3 minuts i ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Paella simple de conill, carxofes i bolets

Paella simple de conill, carxofes i bolets.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Paella simple de conill, carxofes i bolets

Paella simple de conill, carxofes i bolets.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

381 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!