Paella simple de conill, carxofes i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos d'un quilo més o menys
- 400 g d'arròs
- 4 carxofes
- 1 pot de conserva de bolets
- 1 ceba gran
- 1 tomaquet madur
- 3 alls
- 1 tassa de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 800 ml d'aigua o brou de carn (el doble que d'arròs si el volem sec)
4 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb una mica d'oli, quan està calent, hi tirem el conill salpebrat, l'enrossim i reservem.
Afegim a la paella la ceba trinxada i quan veiem que la ceba és transparent, uns 15 minuts, hi tirem el tomàquet ratllat.
Deixem que es faci a poc a poc, i hi aboquem la tassa de vi blanc.
Ho deixem uns minuts més, hi tirem el conill enrossit que tenim reservat i ho barregem bé.
Hi afegim l'aigua o el brou (el doble que d'arròs si el volem sec) i les carxofes tallades a trossos, ho salem una mica i quan comenci a bullir hi posem l'arròs i ho remenem tot. També es pot posar l'arròs abans que l'aigua i enrossir-lo una mica.
Passats uns 10 minuts, hi afegim els bolets escorreguts.
Deixem que cogui uns 10 minuts més. Ho provem de sal i n'hi afegim si cal.
El deixem reposar uns 3 minuts i ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.