Col amb cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Col
- 400 g de cigrons cuits
- 500 ml de brou de verdures
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Rentem la col, separem les fulles i les tallem.
En una olla, hi posem la col i la cobrim amb el brou de verdures.
Quan comença a bullir, abaixem el foc i deixem que cogui uns 15 minuts.
Hi afegim els cigrons, ho salpebrem i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat amb una mica de brou i un raig d'oli d'oliva verge.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3447 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.