Col amb cigrons

Ingredients

  • 1 Col
  • 400 g de cigrons cuits
  • 500 ml de brou de verdures
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Rentem la col, separem les fulles i les tallem.
En una olla, hi posem la col i la cobrim amb el brou de verdures.
Quan comença a bullir, abaixem el foc i deixem que cogui uns 15 minuts.
Hi afegim els cigrons, ho salpebrem i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat amb una mica de brou i un raig d'oli d'oliva verge.

25min


Recepta de cuina de Col amb cigrons
Col amb cigrons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3447 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: