Rodanxes de lluç a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 rodanxes grans de lluç (fresc o congelat)
- Una ceba tendra
- Un gra d'all
- Unes fulles de julivert
- Pebre vermell dolç
- 1 tomàquet ratllat
- 1 patata mitjana
- 1/2 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Un got d'aigua o brou de peix
- Sal
2 racions
Elaboració
En una olla, sofregim la ceba, l'all i el tomàquet, per aquest ordre.
Quant estigué ben ros hi posem el pebre vermell, el julivert i tot seguit el vi blanc.
Ho deixem coure un parell de minuts i hi aboquem l'aigua o brou de peix, quant arrenqui el bull, esqueixem la patata i ho deixem fins que estigui cuita.
Llavors, hi fiquem el peix i ho deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies