Rodanxes de lluç a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 rodanxes grans de lluç (fresc o congelat)
  • Una ceba tendra
  • Un gra d'all
  • Unes fulles de julivert
  • Pebre vermell dolç
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 patata mitjana
  • 1/2 got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Un got d'aigua o brou de peix
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una olla, sofregim la ceba, l'all i el tomàquet, per aquest ordre.
Quant estigué ben ros hi posem el pebre vermell, el julivert i tot seguit el vi blanc.
Ho deixem coure un parell de minuts i hi aboquem l'aigua o brou de peix, quant arrenqui el bull, esqueixem la patata i ho deixem fins que estigui cuita.
Llavors, hi fiquem el peix i ho deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Rodanxes de lluç a la marinera

Rodanxes de lluç a la marinera.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!