Rodanxes de lluç a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 rodanxes grans de lluç (fresc o congelat)
- Una ceba tendra
- Un gra d'all
- Unes fulles de julivert
- Pebre vermell dolç
- 1 tomàquet ratllat
- 1 patata mitjana
- 1/2 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Un got d'aigua o brou de peix
- Sal
2 racions
Elaboració
En una olla, sofregim la ceba, l'all i el tomàquet, per aquest ordre.
Quant estigué ben ros hi posem el pebre vermell, el julivert i tot seguit el vi blanc.
Ho deixem coure un parell de minuts i hi aboquem l'aigua o brou de peix, quant arrenqui el bull, esqueixem la patata i ho deixem fins que estigui cuita.
Llavors, hi fiquem el peix i ho deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.