Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pot de bolets Shiitake, 280 g pes net
  • 1 Potet de favetes mini en oli d'oliva de 150 g pes escorregut
  • 2 Tires de cansalada viada
  • Un trosset de botifarra blanca
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Tallem a trossos la cansalada viada i els enrossim en una paella. Els reservem.
Escorrem els bolets i els saltem a la mateixa paella uns 5 minuts.
Escorrem les favetes i les afegim a la paella amb els bolets, amb una mica del seu oli.
Ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps hi posem els trossos de cansalada viada i 4 rodanxes sense pell de botifarra blanca.
Ho salpebrem i coem tot junt un parell de minuts.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca

Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: