Truita tres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 8 ous.
  • 250 grams de xampinyons laminats.
  • 3 carxofes tallades primetes.
  • 4 calçots tallats a rodanxes.
  • Sal.
  • Oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Posem una paella al foc, amb oli.
Quant esta calent fregim les carxofes, xampinyons i el calçots.
Salem.
Batem els ous amb un xic de sal.
Afegim a la paella.
Quant estigui quallada per un costat donem el tomb a la truita.

10min

Notes

Es igual de bona calenta que freda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2202 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: