
Mongetes de Santa Pau cuites a casa
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 grams de mongetes de Santa Pau crues
- Tres litres d'aigua
- Una pastanaga pelada
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Una cotna de pernil serrà
- Oli d'oliva
- Sal
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Elaboració
El dia abans de coure les mongetes, les posem en remull tota la nit dintre la nevera.
En el moment de posar-les a coure, posem les mongetes cobertes amb l'aigua, una pastanaga pelada, mitja ceba i una fulla de llorer, i tot seguit hi afegim la cotna de pernil i un raig d'oli d'oliva, tapem la cassola, i a foc mitjà deixem que arrenquin el bull durant mitja hora, les destapem, corregim de sal, i deixem que s'acabin de coure mitja hora més, i ja les tenim a punt per fer qualsevol recepta que vulguem.
1h

Etiquetes:
La cuina dels llegums
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...