Mongetes de Santa Pau cuites a casa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de mongetes de Santa Pau crues
  • Tres litres d'aigua
  • Una pastanaga pelada
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer
  • Una cotna de pernil serrà
  • Oli d'oliva
  • Sal

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda

Elaboració

El dia abans de coure les mongetes, les posem en remull tota la nit dintre la nevera.
En el moment de posar-les a coure, posem les mongetes cobertes amb l'aigua, una pastanaga pelada, mitja ceba i una fulla de llorer, i tot seguit hi afegim la cotna de pernil i un raig d'oli d'oliva, tapem la cassola, i a foc mitjà deixem que arrenquin el bull durant mitja hora, les destapem, corregim de sal, i deixem que s'acabin de coure mitja hora més, i ja les tenim a punt per fer qualsevol recepta que vulguem.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
hola Quim, amb 200 gr. de mongeta crua surten 6 raccions?
Gràcies
Quim Lleonart diu:
A mi men han sortit sis racions no grans, però suficient per a una persona normal.
I si les fem servir com a guarnició, són suficients.
Quim Lleonart diu:
De totes maneres, podem augmentar la quantitat en 50 grams més, i reduir els comensals a cinc, i així anirem més sobrats.
Esperant haver contestat el seu dubte, rebi una salutació.
Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!