Esqueixada de bacallà amb fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gr. de bacallà esqueixat.
- Fruits secs a gust.
- Un raget de llimona.
- Una poma golden.
- Oli d'oliva verge.
2 racions
Elaboració
Una vegada dessalat, farem a trossets el bacallà i el posarem en una plat.
Tallarem la poma a trossets molt petits, i ho posarem a sobre, amb un raget de llimona, per tal que no ennegreixi.
Hi afegirem els fruits secs.
Ho acabarem amb un bon raig d'oli d'oliva.
35min
Notes
Es calcula 100/125 gr. de bacallà per persona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
491 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.