Esqueixada de bacallà amb fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 250 gr. de bacallà esqueixat.
  • Fruits secs a gust.
  • Un raget de llimona.
  • Una poma golden.
  • Oli d'oliva verge.

2 racions

Elaboració

Una vegada dessalat, farem a trossets el bacallà i el posarem en una plat.
Tallarem la poma a trossets molt petits, i ho posarem a sobre, amb un raget de llimona, per tal que no ennegreixi.
Hi afegirem els fruits secs.
Ho acabarem amb un bon raig d'oli d'oliva.

35min

Notes

Es calcula 100/125 gr. de bacallà per persona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: