Arròs caldós de llamàntol
Ingredients
- Dos llamàntols.
- Una cedba de Figueres mitjana.
- Un tomacó madur.
- Una culleradeta de sucre.
- Oli i sal.
- Quatre alls.
- Brou de peix i marisc.
- Unes rametes de safrà.
- Cinc tasses d'arròs.
4 racions
Elaboració
Tallarem els lamàntols per la meitat, i els sofregirem bé en una cassosla.
A la amateixa cassola, farem el sofregit de ceba a trossets petit, la tomaca ratllada, la culleradeta de sucre i els allets.
Quan ho tinguem enrossit, hi tirarem l'arròs i el safrà, i ho enrossirem una mica. Afegirem seguidament els llamàntols, i ho remenarem.
Afegirem el brou, fins que estigui a punt l'arròs, i si convé, anar afegint brou perquè quedi ùna mica caldós.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
843 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.