Maionesa de l'amiga Antònia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues tasses mida cafè d'oli de gira-sol.
  • Una tassa mida cafè de llet.
  • Un polsim de sal.
  • Un all trinxat (opcional).

4 racions

Elaboració

Posaem els ingredients en un pot, i amb la batedora manual, la posarem baix de tot fins que comenci a espessir.
Lentament, pujarem la batedora, per tal de mesclar bé els ingredients.
Ho deixarem a la nevera fins fer-la servir.

5min

Notes

És una maionesa que aguanta uns dies més a la nevera que si hi posem ou.
Podem fer el mateix, però amb all,i queda com un allioli. Hi podem ficar colorant, perquè no quedi tant blanca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant.
Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: