Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sis ous, sis taronges, 200 grams de sucre.
6 racions
Utensilis
Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran
Elaboració
Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.
1h
Notes
Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.