Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Sis ous, sis taronges, 200 grams de sucre.

6 racions

Utensilis

Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran

Elaboració

Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.

1h

Notes

Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

M carme diu:
He fet el flam bonisim!!!!!!!!!!!!!!!
Teresa Vives Mariné diu:
Hoa,
M'alegro de que t'hagi agradat. Sempre s'han de fer coses noves!!!
Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!