
Pastissets amb samfaina i pernil serrà
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crestes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un paquet de pasta per fer pastissets
- Una capsa de tacs de pernil
- Dos ous batuts
- Un carbassó
- Una ceba grossa
- Un pebrot verd
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi blanc
- Sofregit de tomàquet
4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una forquilla
Una placa de forn amb un paper sulfurat
Una safata plana de porcellana
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Una cullera de fusta
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, tallem totes les verdures a quadrats ben petits, i els posem en una paella fonda amb un raig d'oli d'oliva i un pessic de sal, i ho fregim a foc mitjà tot remenant amb la cullera de fusta fins que estiguin ben cuites, tot seguit hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet i un raig de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, deixem que refredi, i ho reservem.
A part, estenem la pasta dels pastissets damunt el marbre de la cuina, els pintem amb l'ou batut, i amb una cullera, anem omplim els pastissets, els dobleguem i amb una forquilla els segellem i els pintem amb ou batut pel damunt.
Tot seguit, els posem a la placa de forn amb el paper sulfurat, i els coem en el forn a 180º, fins que veiem que ja estan ben daurats, i ja els podem posar damunt d'una safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
També els podem fregir, en comptes de fer-los al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.