Cupcakes Red velvet (vellut vermell)

Categoria:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Secs
  • 250 gr Farina reposteria
  • 300 gr de sucre
  • 1 culleradeta Cacau en pols
  • 1 culleradeta de Sal
  • 1 culleradeta de Bicarbonat Sòdic
  • Líquids
  • 3 ous mitjans
  • 250 ml. d'oli
  • 240 ml de Buttermilk (suero de llet)
  • 30 ml de Colorant alimentari vermell, jo he fet servir el concentrat, he anat afegint fins aconseguir el color
  • 1 culleradeta de Vinagre Blanc
  • 1 culleradeta de aroma de vaïnilla

8 racions

Elaboració

Per començar barrejarem els ingredients secs, els tamissem i reservem.
Ara us explicaré una mica que és el Buttermilk, és com la mantega de la llet, la podem trobar a lidl però també la podem fer a casa, com ha estat el meu cas. Per fer-la agafareu una tassa i hi posareu la llet, que sobretot ha de ser sencera i estar a temperatura ambient, hi afegim una cullerada de suc de llimona natural i ho deixem reposar 15 minuts, passats aquest temps observareu com si la llet s'hagués tallat, dons això és el suero. Ara barrejarem els ingredients líquids però a mà, sense fer servir la batedora i amb movieents envolvents. Un cop ho tinguem ben barrejat, afegim 1/3 dels ingredients secs i anem afegint i barrejant fins que aconseguim una massa homogènia, no patiu si us sembla massa líquid, és correcte. Ho posarem en motlles de magdalenes o pastissets i ho posarem al forn prèviament escalfat 15 minuts a 175º.
Un cop cuites i fredes anem a fer el glacejat, amb sucre glacé, colorant, súc de llimona i una clara d'ou.
Hi haurem de posar força sucre glacé ja que el que volem obtenir és una massa força compacta que no ens regalimi. Afegirem el colorant que volguem, jo he fet servir el vermell igualment però això també segons el vostre gust, i ho acabarem amb el lacasito.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: