Salsa de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 - 3 pomes
  • 75 gr. mantega
  • 100 ml. de crema de llet
  • Canyella en rama
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 culleradeta de suc de carn concentrat Magi
  • Sal - pebre

Elaboració

Pelar la poma i laminar-la.
Desfer la mantega a la paella,afegir la poma, la canyella en rama, el suc de llimona, sal i pebre.
Quan la poma és tova, afegir la crema de llet, que faci xup-xup uns minuts.
Afegir el Magi, remenar una mica més i retirar la canyella.
Passar-ho tot pel minipimer.

15min

Notes

Aquesta salsa és ideal per acompanyar carns al forn.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: