Magdalenes arrebossades de canyella i sucre
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 ous
- 1 iogurt natural
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de farina
- 1/2 mesura d'oli d'oliva
- 1/2 sobret de llevat en pols
- sucre i canyella en pols per decorar
- mantega
6 racions
Elaboració
Es barregen tots els ingredients en un bol menys el sucre i la canyella per decorar i la mantega.
Posarem aquesta barreja en motlles de magdalenes, als quals haurem posat una mica de mantega. Al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts .
Mentre són al forn, fondrem la mantega al microones i la deixarem refredar. En un petit bol barrejarem el sucre i la canyella.
Treurem les magdalenes del forn i les deixarem refredar una mica. Quan les puguem agafar sense cremar-nos, però encara no estiguin fredes del tot arrebossarem la part de dalt per la mantega i desprès per la sucre-canyella. Deixarem reposar i ja estan llestos.
45min
Notes
Trobareu algunes receptes que en diuen muffins amb gust de Donut. Jo trobo que tenen més gust de Napolitana, per allò del sucre i la canyella...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????