"Gaspatxo" a la catalana
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un pot de suc de vegetals o tomaca d'un litre (de vidre).
- Una tomaca verosa.
- Un pebrot vermell.
- Dues cebes tendres.
- Un cogombre.
- Quatre llesquetes de pa del dia abans.
- Una tassa d'oli d'oliva verge.
- Un raget de vinagre.
- Un gra d'all.
- Unes fulletes de menta.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre, i bols petits (un per a cada comensal)
Plats o bols individuals.
Un cullerot de servir.
Elaboració
							Posarem al got de la batidora un got de suc de tomaca, l'oli, les llesques de pa, el gra d'all i el vinagre.
Ho trinxarem tot amb la batidora, i ho posarem seguidament en un bol gran de vidre. 
Hi afegirem la resta de suc de tomaca o vegetals.
Ho remenarem bé. Ho reservarem a la nevera.
Picarem a dauets la tomaca, el pebrot, les cebes i el cogombre, i ho posarem en bols individuals.
En el moment de servir-ho, afegirem al "gaspatxo" uns glaçons de gel.
														
 30min
  30min 
Notes
Posar enmig de la taula els plats o bols amb els vegetals a dauets, per tal que cada comensal agafi el que li vingui de gust.
No oblidar-nos del gel, ja que li dóna la frescor adient i agradable, sobretot a l'estiu.
Decorar-ho amb una fulleta de menta.
És fàcil de fer, i molt refrescant.
Podem substituir perfectíssimament el suc de pot per tomaques madures i dolces.
També podem posar-ho en gotets petitons (de licor), i servir-ho com aperitiu, entre altres coses per picar.
 Etiquetes: 
						Per inexperts
 
						Etiquetes: 
						Per inexperts  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5449 visites.
 5449 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
  Carns
 Carns 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram