Llenguado meuniere

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 llenguados de 200 g cada un, aproximadament (poden ser congelats).
  • Una llimona
  • Oli d'oliva
  • 30 g de mantega
  • Sal i farina

3 racions

Elaboració

Salem els llenguados, els enfarinem, els espolsem i els fregim amb oli durant 2 minuts per cada cada banda.
Els posem en una safata engrassada i els ruixem amb suc de la llimona.
Desfem la mantega en una paella i la deixem fer una mica.
Tirem la mantega fosa per sobre de cada llenguado i els fiquem al forn ja calent, durant 10 minuts.

15min

Notes

Aquesta recepta l'he tret del llibre "Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí . És un llibre que jo acostumo a consultar quan tinc qualsevol dubte culinari. És molt recomanable.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: