Mousse de xocolata

Ingredients

  • 250 g de xocolata de cobertura
  • 4 ous
  • 70 g mantega
  • 150 cc de nata per muntar
  • 100 grams de sucre
  • 4 ous

6 racions

Elaboració

Desfem la xocolata amb dues cullerades d'aigua i li afegim la mantega.
Deixem que es refredi una mica i li afegim els rovells barrejats amb el sucre. Semimuntem la nata i la incorporem.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim.
El coloquem en copes i el fiquem a la nevera fins que estigui ben fred.

20min

Notes

Per muntar les clares han d'estar a temperatura ambient, així muntaran millor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: