Canelons d'espinacs casolans
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Canelons
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 18 peces de pasta de caneló.
- Oli verge d'oliva i sal.
- Un quilo d'espinacs.
- Dos grans d'all.
- 50 grams de panses sense pinyol.
- 50 grams de pinyons.
- Una mica de mantega.
- 100 grams de formatge ratllat emmental.
Per la beixamel:
- Un litre de llet.
- Maizena.
- sal.
- Mantega.
- Una ceba petitona.
6 racions
Utensilis
Safata de forn, paella o cassola.
Elaboració
Després de bullir els espinacs, els reservarem, ben escorreguts.
Posarem l'oli al foc, i hi enrossirem els pinyons.
Hi posarem les panses, per tal que s'inflin i es facin també una miqueta.
Ho reservarem tot, i a la mateixa cassola, hi trinxarem molt petitons els alls, i hi posarem seguidament els espinacs, i els fruits secs, tot ben barrejat.
Després de preparar la pasta, l'omplirem d'aquesta massa, i els cargolarem.
Ho posarem en una safata de forn, (havent-la untat prèviament de mantega)i tirarem per sobre una beixamel no massa espessa.
Posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enrossirem al forn.
1h
Notes
Aquests canelons, també es poden enrotllar amb pernil dolç.
Els servirem ben calents.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.