Amanida d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues tasses d'arròs.
  • Un enciam.
  • Un ou dur.
  • Dotze nous.
  • Cogombres amb vinagre.
  • Una tomaca verosa.
  • Uns taquets de formatge blanc.
  • Uns taquets de pernil salat.
  • Olives verdes.
  • Una llauna petita de pinya em almívar a trossets.
  • Sal i oli verge d'oliva.

6 racions

Utensilis

Una safata de servir, i una escorredora normal.

Elaboració

Bullirem l'arròs durant uns 15 minuts, amb sal i un raget d'oli. El passarem després per sota l'aigua, deixarem que escorri bé l'aigua, i el posarem en una safata de servir.
Tallarem l'enciam a trossets petitons, les nous, l'ou dur, els cogombres, i la tomaca, i ho posarem per sobre l'arròs.
Hi posarem també els dauets de pernil, els de formatge, la pinya i les olives.
Ho deixarem a la nevera, fins el moment de servir-ho.
Abans de portar-ho a taula, ho ruixarem amb oli, o una mahonesa clareta.

45min

Notes

Aquest arròs es pot fer de moltes maneres. Si teniu restes a la nevera, queda bé amb quasi tot.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

37418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: