Braons de be a la cassola

Ingredients

  • 6 braons de be
  • 8 alls
  • 4 cebes
  • 8 tomàquets
  • Conyac o vi ranci
  • Oli
  • Sal i pebre

Per la picada:

  • 4 o 5 atmetlles torrades
  • 2 alls i julivert

5 racions

Elaboració

Posem oli a la cassola, salpebrem els braons i els fregim per les dues bandes.
Afegim la ceba tallada a trossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats i que haurem salat prèviament.
Quan comenci a bullir afegim el conyac i després un gotet d'aigua.
Deixem fer els braons a foc lent i tapats, durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja els tindrem a punt.
Els podem fer el dia abans i deixar reposar.

1h 10min

Notes

Consell:
Si alguna vegada se us enganxa el tall a la cassola, retireu del foc i poseu la cassola a sobre d'una baieta ben mullada. Remeneu i veureu com es desenganxa fàcilment.


Recepta de cuina de Braons de be a la cassola

Avui he utilitzat uns tomàquets xerry. També he afegit un tros de botifarra.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3704 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: