Costelles de porc caramel·litzades

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peça de costelles de porc partides d'un sol cop
  • 1 kg. de patates
  • 3 o 4 cullerades de mel
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Primer de tot, peleu les patates i talleu-les a rodanxes gruixudes d'un dit d'ample.
Poseu oli d'oliva i sal en una plata i hi esteneu les patates. Damunt, col.loque-hi la costella i poseu-ho al forn a 190 graus durant 1 hora i 15 minuts. És important que no toqueu les patates mentre estiguin al forn; només heu d'anar tombant de tant en tant la costella.
Un cop cuit, esteneu la mel per la part rodona de les costelles i poseu-ho a gratinar al forn fins que la mel sigui daurada.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: