Pizza casolana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la base:

  • 300 g de farina
  • Una nou petita de llevat premsat
  • 200 cc d'aigua
  • 40 cc d'oli

Per la guarnició:

  • Un pot petit de tomàquet
  • Un pot de tomàquets deshidratats
  • 200 g de xampinyons laminats
  • 200 g de mozzarel·la ratllada
  • All i julivert

8 racions

Elaboració

Posem la farina en un bol i li tirem l'oli.
Desfem el llevat anb l'aigua i la incorporem a la farina.
Amassem fins que estigui ben lligada.
Estirem la massa amb el corró fins que quedi ben fina i la coloquem en una safata engrassada amb oli.
Cobrim la massa amb tomàquet de pot i la deixem fermentar a 36 graus durant 1 hora.
Escalfem el forn a 200 graus i coem la pizza durant 15 minuts amb el foc de sota.
La treiem de forn i li afegim els tomàquets deshidratats i els xampinyons, que haurem fregit abans amb all i julivert.
Tirem la mozarel·la per sobre i la posem a gratinar durant uns 5 minuts, just fins que es desfaci el formatge.

1h 20min

Notes

Aquesta recepta me l'ha ensenyat un italià de Roma. La massa queda molt bona i els tomàquets deshidratats són deliciosos.


Recepta de cuina de Pizza casolana

Es pot veure el guarniment, abans i després de posar el formatge

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: