Coca de llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una peça de pasta de full
  • Un grapadet de llardons
  • 100 grams de pinyons
  • Un polsim de farina
  • Un bon grapadet de sucre
  • Un ou sencer

4 racions

Utensilis

Un pinzell i un corró de fusta o similar.

Elaboració

Amb l'ajut d'un corró, i havent espolsat el marbre de la cuina amb farina, procedirem primerament en aplanar la pasta de full, donant-li la forma que ens sembli (rodona, rectangular, quadrada, etc...)
Seguidament,i amb l'ajut d'una forquilla, perforarem la massa per tal que pugi de forma igualada.
Batrem l'ou, i amb un pinzell, pintarem la massa.
Seguidament, l'espolsarem amb un bon grapadet de sucre.
Finalment, hi tirarem per sobre els pinyons i els llardons esmicolats, i ja la podem enfornar.

30min

Notes

Cal tenir cura del temps que la tenim al forn, donat que es fa de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: