Tripa i Cap-i-Pota de vedella amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tripa de vedella (la podem comprar bullida)600 grams
  • Cap-i-pota de vedella (la venen bullida)600 grams
  • Pebrots vermells, tres pebrots
  • Pebrots verds, tres pebrots
  • Cebes, dues cebes
  • Carbassons, dos carbassons
  • Albergínies, dues albergínies
  • Tomàquet fregit de pot
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví negre

12 racions

Elaboració

Agafem totes les verdures, les tallem a juliana ben fina, i les posem a coure amb oli d'oliva en una cassola a foc mitja. Quan són mig cuites, afegim el to màquet fregit, i un raig de ví negre.Deixem que cogui cinc minuts més i hi afegim la tripa i la cap-i-pota tallades a quadrets mitjans. Ho salem, i deixem que s'acabi de coure fins que tot plegat és cuit.

1h

Notes

La samfaina, a Catalunya, les verdures, les tallem a juliana, i el que en diuen Pisto, es talla a quadrets. Els ingredients, són els mateixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: