Flam de cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • 200 grams de sucre
  • Una branca de canyella
  • Tres cullerades grosses de cafè soluble
  • Set ous sencers

7 racions

Utensilis

Set flameretes de mida mitjana
Una safata fonda per anar al forn
Dos fulls de paper de diari

Elaboració

En un cassó, posem a bullir la llet, juntament amb. el sucre, la canyella i el cafè.
Quan ja ha bullit, ho deixem refredar.
Tot seguit, afegim els ous i ho batem amb la batedora elèctrica.
Omplim les flameretes fins a dalt, i les posem a la safata per anar al forn, havent possat abans, uns fulls de paper de diari, per que l'aigua no bulli.
Omplim la safata amb aigua freda, fins arribar a tres parts d'altura de les flameretes.
Ho enfornem a 180º, uns 45 minuts, i si punxem amb un escuradents, i surt net, és senyal que ja són cuits.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Bona nit. Sr Quim,estic molt contenta que torni a posar receptes al seu bloc, perque hi ha molta gent que el segueix i ho agrairá
salutaçions
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, gracies per la seva reflexió, i li desitxo que tingui una bona revetlla de Sant Joan. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: