Mitjana de vedella amb salsa d'anxoves

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una mitjana de vedella ( entrecot ), de 300 grams, per comensal
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida per muntar
  • Sal
  • Conyac
  • Una llauna de filets d'anxova
  • Pebre negre en pols

1 racions

Elaboració

El primer que farem, sera la salsa d'anxoves : en el pot de la batedora elèctrica, ficarem :nata líquida, el pebre i uns deu filets d'anxova.
Ho passarem per la batedora, i ja tindrem la salsa feta.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregirem la mitjana de vedella, al gust de cuit que vulguem. Després, tirarem un raig de conyac, i ho flamejem.
Seguidament, afegim la salsa d'anxoves i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més.
Posem la mitjana en el plat, i per sobre la mitjana, posem cinc filets d'anxova.
Seguidament, cobrim la mitjana amb la salsa d'anxova, i ja és llesta per servir a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: