Mongetes de Santa Pau amb llom o Llonganissa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de mongetes de Santa Pau bullides
  • Vuit talls de llom ( dos per comensal )
  • Quatre talls de llonganissa, de pam
  • Llard
  • Tres alls pelats
  • Cent grams de llardons picolats
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb llard, fregim els alls, i quan són rossos, els traiem.
En aquest mateix llard, fregim el llom o la llonganissa, ( el que més ens agradi ).
Quan són fregits, els reservem. A la mateixa paella, posem les mongetes, i mentre es van fregint, les espolsem amb els llardona picolats. En el moment de servir-ho, posem les mongetes a sota, i al damunt, posem el llom o la llonganissa.

30min

Notes

A tota la provincia de Tarragona, a la botifarra crua, en diem llonganissa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: