Garrons de porc al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre garrons tallats per la meitat (vuit trossos)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Deu alls pelats, aixafats
  • Sis fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Ví ranci
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Quatre plats grans de pocellana blanca

Elaboració

En una safata per anar al forn, posem els garrons salpebrats, i espolsats amb les herbes provençals. Després i afegim: els alls, el llorer, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de conyac, un raig de ví ranci, i un cullerot de brou de pollastre casolà.
Ho enfornem a 180º, i anem donant-hi tombs, per tal que cogui per tot arreu.
Quan ja són cuits, podem posar dos trossos de garrò per comensal, acompanyat d'unes patates a lo pobre, com a guarnició, i ja ho podem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: