Vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una llauna d'anxoves en oli, petita
  • Un all pelat
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre
  • Oli d'oliva

10 racions

Elaboració

En el pot de la batedora, posem: els filets d'anxova tallats,un polsim de pebre negre, l'all pelat, un raig de vinagre, i oli d'oliva, per la quantitat de vinagreta, que vulguem fer.
Passem la batedora, i quan és ben batut, ja tenim la vinagreta llesta.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!