Vinagreta d'anxoves
Ingredients
- Una llauna d'anxoves en oli, petita
- Un all pelat
- Pebre negre en pols
- Vinagre
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic gran
Elaboració
En el pot de la batedora, posem: els filets d'anxova tallats,un pessic de pebre negre, l'all pelat sense el cor, un raig de vinagre, i oli d'oliva, per la quantitat de vinagreta que vulguem fer.
Passem la batedora, i quan és ben batut ho posem en un biberó de plàstic gran, i ja tenim la vinagreta llesta per fer servir.
30min
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses Vinagreta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.