Croquetes de Santa Teresa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 barra de mig de pa tipus rústec, més aviat del dia anterior
  • 2 ous batuts
  • Llet
  • Canyella en pols
  • Sucre

5 racions

Elaboració

Talleu la barra de pa en llesques d'un dit i mig.
Remulleu-les amb llet.
Paseu-les per l'ou batut.
Tot seguit, ja les podeu fregir.
En acabar, espolseu-les amb una mica de sucre i canyella.
Serveiu-les ni calentes ni fredes...

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: