Arròs al curry
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g d'arròs
- 150 g de petxuga de pollastre
- 200 g de ceba
- 300 g de tomàquets
- 100 cc de iogurt natural
- 2 cullerades soperes de curry picant
- 2 alls
- Oli i sal
Elaboració
Primer preparem l'arròs:
Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim els alls, que haurem tallat longitudinalment, amb 5 cullerades d'oli. Quan estiguin rossos, els retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 2 minuts sense parar de remenar.
Preparem la salsa al curry:
Tallem la ceba petita i la posem a sofregir.
Tallem el pollastre a trossets petits i els afegim a la ceba.
Quan el pollastre està fregit, afegim els tomàquets que haurem escaldat, tret les llavors i tallats ben petits.
Deixem sofregir i a contimuació afegim el curry i un got d'aigua.
Ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Afegim el iogurt i remenem bé.
Servim l'arròs amb una mica de salsa i servim la resta de la salsa a part, perquè cadascú es posi la que vulgui.
30min
Notes
El curry pot ser en pols o en pasta. També el podem posar picant o no picant. A mi m'agrada més el picant.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.