Arròs al curry

Ingredients

  • 200 g d'arròs
  • 150 g de petxuga de pollastre
  • 200 g de ceba
  • 300 g de tomàquets
  • 100 cc de iogurt natural
  • 2 cullerades soperes de curry picant
  • 2 alls
  • Oli i sal

Elaboració

Primer preparem l'arròs:

Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim els alls, que haurem tallat longitudinalment, amb 5 cullerades d'oli. Quan estiguin rossos, els retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 2 minuts sense parar de remenar.

Preparem la salsa al curry:

Tallem la ceba petita i la posem a sofregir.
Tallem el pollastre a trossets petits i els afegim a la ceba.
Quan el pollastre està fregit, afegim els tomàquets que haurem escaldat, tret les llavors i tallats ben petits.
Deixem sofregir i a contimuació afegim el curry i un got d'aigua.
Ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Afegim el iogurt i remenem bé.
Servim l'arròs amb una mica de salsa i servim la resta de la salsa a part, perquè cadascú es posi la que vulgui.

30min

Notes

El curry pot ser en pols o en pasta. També el podem posar picant o no picant. A mi m'agrada més el picant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5585 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: