Mil fulls de Sant Josep

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc planxes petites, de pasta de full ( les podeu trobar a La Sirena)
  • Crema pastissera, ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 200 grams de sucre
  • Quatre ous batuts
  • 200 grams de pinyons

10 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc gròs.
Un pala per cremar la crema o un bufador.
Un pinzell per pintar la pasta de full.
Una safata de cartró amb blonda
Un ganivet de serra

Elaboració

Agafem les planxes de pasta de full, les tallem en dues meitats, aconsseguint deu rectangles. Sense estirar la pasta de full, la pintem amb ou batut, hi posem uns pinyons al damunt, seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho enfornem a 180º, amb el forn precalentat, en una safata, amb paper sulfuritzat,( paper de forn).
Quan la pasta de full ja és cuita, la traiem i la deixem refredar.
Tot seguit, amb l'ajud de un ganivet de serra, l'obrim per la meitat, i amb la mànega pastissera, l'omplim de crema . Seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb l'ajud de la pala de cremar. Posem damunt, la pasta de full amb els pinyons, i ja ho podem servir a taula, amb una safata de cartró i una blonda.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: