Sopa ancestral

Ingredients

  • 1 cabeça d'alls
  • Pa de fa dos dies
  • Sal
  • Oli

2 racions

Elaboració

Poseu a bullir un pot amb aigua... amb una mica de sal i un raig d'oli
Peleu la cabeça d'alls i talleu els grans en dos i poseu-los també dins del pot
Esmicoleu el pa i quan bulli l'aigua, deixant que ho faci uns 7/8 minuts, l'afegiu. Deixeu-ho també que bulli tot junt cinc minuts més.
Quan hagi passat aquest temps, si cal, rectifiqueu de sal, apagant el foc tot seguit. Passada una estoneta, ho tritureu amb el minipimer...

25min

Notes

En posar la sopa al plat, s'hi pot posat un raig d'oli cru...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: