Entrepà d'ou ferrat i cansalada

Ingredients

  • El pa que us vingui de gust... baguet, xapata, pa de pagès
  • Una dotzena d'ous de guatlla
  • 4 llenques de cansalada viada
  • Tomàquet de sucar pa
  • Oli i sal

2 racions

Elaboració

Suque el pa ben sucat.
Hi poseu (si es vol) una mica de sal i un rajolinet d'oli.
Tot seguit feu els ous ferrats (3 o 4 per entrepà) i fregiu la cansalada (2 llenques per cadascú) fins que quedi més aviat rossa i comenci a arronsar-se. A la cansalada li treieu la cotna abans de fregir-la, d'aquesta manera, després no molesta. Quan estigui feta, ja ho podeu posar entremig del pa.

30min

Notes

Feu els ous d'un amb un... queden millor fets d'aquesta manera, així cadascún d'ells té la seva clara corresponent...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Un de molt semblant, el tinc en el meu bloc. :))
Boníssim! Un senyor entrepà.
Pepi Faure Julián diu:
El teu no ho ser, que sí que ho deu ser, però aquest està de mort....
Mercè Montardit diu:
Un entrepà amb totes les lletres. Boníssim!!
Una salutació, Mercè

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: