Pit de pollastre al forn amb patates, ceba i tomàquet
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pits de pollastre
- 5 patates mitjanes
- 2 cebes
- 4 tomàquets ratllats
- Oli, sal, herbes de provença, orenga, pebre negre, suc de llimona
- Un got d'aigua o brou de verdures
3 racions
Elaboració
Peleu les patates, les talleu a rodalles d'un dit de gruixut i les passeu per la paella fins que estiguin roses.
Seguidament, les poseu en una safata adient per anar al forn i les saleu un xiquet i els hi tireu una mica d'herbes de provença. Afeigiu-hi l'aigua o caldo de verdures. Ara coloqueu les cebes tallades a rodalles.
Agafeu els pits de pollastre els hi feu per damunt uns talls al través i que s'encreuin per tal que quan els saleu i empebreu hi penetrin ambdues coses.
En acabar, agafeu els tomàquets i els aneu ratllant per sobre, o també els podeu ratllar a banda i després hi tireu aquesta salsa per damunt, no oblidant de, un cop ho hagueu fet, posar-hi repartit per tot, una mica d'orenga en pols, i també una mica de suc de llimona.
Ho enforneu a una temperatura de 180º durant uns 50 minuts.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.