Llibrets de pollastre, amb bacó i formatge
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pits de pollastre, de mida grossa
- Vuit làmines de formatge ( tranxetes )
- Vuit llesques de bacó, tallades fines
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
4 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem els pits de pollastre, i els filetegem, de manera que en surtin vuit llibrets. Tot seguit, posem : una làmina de tranxete, una llesca de bacó, i tanquem el llibret. A continuació, els salem, els passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit, ja els podrem servir a taula, acompanyats de patates fregides com a guarnició.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2861 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


