Gules amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 100 grams de gules congelades
  • 4 allets. Si és temporada de tendres, millor.
  • 1 tasseta d'oli verge d'oliva
  • Uns bitxos petitons "caiena"
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de fang.

Elaboració

Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prèviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.

5min

Notes

La base d'aquesta recepta, són les angules, però donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: