Gules amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 100 grams de gules congelades
  • 4 allets. Si és temporada de tendres, millor.
  • 1 tasseta d'oli verge d'oliva
  • Uns bitxos petitons "caiena"
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de fang.

Elaboració

Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prèviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.

5min

Notes

La base d'aquesta recepta, són les angules, però donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: