Estofat de Vedella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • una safata de vedella a daus ( 800 grams )
  • quatre patates
  • dues pastanagues
  • dos cents grams de pèsols
  • una ceba
  • dues cullerades de tomàquet natural
  • un litre d'aigua de coure cigrons (o caldo de carn-verdures..)
  • dues cullerades de licor (conyac de tòfona)
  • 2 alls
  • farina
  • oli, mantega, sal i pebre

4 racions

Elaboració

En primer lloc, cal posar a sofregir la ceba a foc mitjà (afegint aigua de tant en tant per a accelerar-ne la cocció), mentre es cou afegim el tomàquet i el licor i deixem reduir. Aprofitem per a enfarinar la carn amb un pessic de sal i pebre i un cop cuita la ceba i separada, a la mateixa cassola, marquem la carn amb un raig d'oli i mantega. Quan estigui daurada, afegim la resta d'ingredients (patates i pastanagues a trossos grans, pèsols, ceba i aigua de cigrons), ho tapem, rectifiquem de sal i pebre i coem al forn durant 1h30' a 130º.

1h 40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: