Cigrons estofats amb botifarra esperracada i trompetes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 600 g. Cigrons
  • 1 Botifarra crua per 4 persones
  • 400 gs. de trompetes de la mort
  • 1 Ceba petita
  • 2 Cullerades de tomàquet fregit
  • 1 Ou dur
  • 1 Gra d’all
  • 8 ó 10 Avellanes
  • Brou (que pot ser de pastilla)
  • Oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Un dia abans posem els cigrons amb remull. El dia següent, els coem amb aigua o brou de carn (més o menys 1 hora).
En una cassola amb una mica d’oli fregim la ceba tallada petita, quan comença a enrossir, hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts.
Esperraquem la botifarra i la saltem amb una mica d’oli fins que quedi una mica daurada (5 minuts).
Netegem i saltem les trompetes de la mort amb una mica d’oli i sal.
A part, fem una picada al morter amb el gra d’all, les avellanes i el rovell de l’ou dur. Afegim una mica de brou a la picada per desfer-la, i tirem tot el conjunt amb els cigrons, afegint-hi una mica més de brou i deixant-ho bullir uns 10 minuts tot junt. Per acabar tallem la clara de l’ou i també li posem.

1h 20min

Notes

Si comprem els cigrons cuits ens estalviem posar-los ams remull i 1 hora de courel's


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!