Trio de botifarres ( roquefort ,pebre verd i pebrot escalivat ) amb escalivada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 botifarra petita crua de roquefort
  • 1 botifarra petita crua de pebre verd
  • 1 botifarra petita crua de pebrot escalivat
  • ( el nostre carnicer en té de totes mides i molts sabors )
  • Escalivada cuinada i envasada al buit
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negra

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli d’oliva quan és bastant calent i posem a fregir les tres botifarres (el temps és a gust del comensal , entre poc fetes i molt fetes). Diguem 10 minuts.
Reservem les botifarres en un plat
Obrim l’escalivada cuinada i a la mateixa paella sense canviar l’oli la saltejem uns 3 minuts , amb una mica de sal i pebre negra.
Ja podem emplatar les tres botifarres amb l’escalivada d’acompanyament.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!