Salmó a la planxa

Ingredients

  • ▪ Salmó 200 gr.
  • ▪ sal 1 pessic
  • ▪ llimona 2 cullerades
  • ▪ sal gruixuda 3 cullerades
  • ▪ oli 3 cullerades

1 racions

Elaboració

S'amaneix el salmó amb la sal i la llimona i es deixa macerar uns 10 minunts. S'escalfa la planxa i quan aquesta molt calenta se li posa per sobre la sal grossa. S'unta el salmó amb l'oli. Es posa a la planxa per la part de la carn uns dos minuts i amb una escumadora s'aixeca de la planxa i es posa en aquesta la resta de la sal grossa. Se li dóna la volta al salmó de manera que la pell quedi sobre la planxa. Es baixa el foc i es deixa acabar de coure. Quan ja esta fet, es posa sobre un plat. Es rega amb un raig d'oli cru.
Es pot acompanyar amb verduretes variades

20min


Recepta de cuina de Salmó a la planxa
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: