Tapeta de pa amb tomàquet , " morcilla " i ou de guatlla fregit

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 llesquetes de pa
  • 2 tomàquets madurs de sucar
  • 3 talls de “ morcilla “
  • 3 ous de guatlla
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Fem les tres llesquetes de pa amb tomàquet ( 1 minut )
En una paella amb una mica d’oli , quan està bastant calent i posem les “ morcilles “ tomba i tomba ( 1 minut )
Podem fregir els ous de guatlla a la mateixa paella , quan están hi tirem una mica de sal. ( 1 minut )
Preparem la tapeta : de base el pà amb tomàquet , a sobra la “ morcilla “ i dalt de tot l’ou de guatlla fregit.

4min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2657 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: