Amanida amb pebrots del piquillo , encenalls de pernil i espàrrecs blancs

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bossa de brots tendres variats per fer amanida
  • Llauna de pebrots del piquillo extra
  • Pernil
  • 2 tomàquets petits
  • Llauna d’espàrrecs blancs extra
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

És tant sencilla de fer que quasi no cal dir res.
Fem que el pernil quedi cruixent : paella amb una mica d’oli i quan està ben calent i tirem el pernil a trossos petits .
Tallem a tires els pebrots del piquillo i els tomàquets petits per la meitat
Ho barrejem tot i hi posem oli d’oliva i sal . Tornem a remenar i ho servim amb espàrrecs i encenalls de pernil a sobre.

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: