Carpacció de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Filets de salmó rosat fresc 500 g
- Anet fresc 10g
- Suc de llimona 50 cc
- Oli d'oliva 50 cc
- Ruca
- Pinyons
- Procediment
3 racions
Elaboració
1 - Netejar el salmó rosat d'espines i pell. Cobrir tot el filet amb fulles d'anet picades grollerament
2 - Partir el filet per la meitat i superposar ambdues parts.
3 - Embolicar en paper plàstic formant un cilindre. Congelar.
4 - Quan estigui congelat, retirar el paper film i tallar en llesques molt fines amb màquina de tallar embutit.
5 – Col.locar en un plat les llesques de salmó, banyar amb suc de llimona i oli d'oliva. Servir acompanyat de ruca i pinyons torrats
15min
Notes
No he tingut en compte el temps de congelar
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.