Remenat de salmó

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns talls de salmó fumat ( 200 g.)
  • 2 ous grossos de pagès.
  • 2 allets tendres.
  • Una mica de pebre vermell dolç.
  • Sal i oli d'oliva.
  • Torradetes per acompanyar.

2 racions

Elaboració

1. Tallar els allets i el salmó en trossets petits.
2. En una paella amb oli, afegir els allets . Després afegir el salmó.
3. Afegir els dos ous, la sal i el pebre vermell . Deixar quallar una mica els ous, i després anar remenant fins a integrar tots els ingredients.
4. Servir calent, acompanyat de les torradetes.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: