Tataki de tonyina amb cous cous

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Japó
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Tacs de tonyina de 5x5cm
  • 1 Pot de cous cous fabricat
  • 1 Gra d'all laminat
  • 10 gr. de gingebre ben picat
  • Una fulla de llorer ben trencada
  • 1 Cullerada de salsa de soja
  • 1 Cullerada de vinagre blanc
  • ½ Cullerada de sucre
  • Oli d’oliva
  • Pebre
  • Gel
  • Oli de sèsam (unes gotes)

2 racions

Elaboració

Preparem el cous cous seguim les instruccions del pot.
Prepararem la marinada amb els ingredients que he enumerat a la llista d’ingredients. Posem els tacs a marinar, entre 1 h i 1,5h. Com que en general no queda cobert tot el peix, cal anar–lo girant. Un cop passat aquest temps, retirem els tacs, els eixugem i els posem a cuinar en una planxa molt calenta. Ho fem pels 4 costats, uns 30 segons cadascun, deixant els altres dos sense coure.
A mida que els treiem, els posem en un bol d'aigua amb gel per tallar la cocció. Un cop freds els eixugem, els pintem amb oli de sèsam i els tallem en 5 trossos cadascun. Cal tallar-los perpendicularment a l’eix que uneix els dos costats sense coure.
I ja podem servir-los. Es un plat adequat, amb el cous cous d’acompanyament.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!