Bonitol en escabetx

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr de bonítol
  • 1 ceba,
  • 1 fulla de Llorer
  • 30g. de pebre negre
  • 4 claus
  • 2 caps d'all
  • Sal
  • 0,2 litres de vinagre i aigua ( entre els dos )

3 racions

Elaboració

Netejar el bonitol i filetejar. En un recipient posar els ingredients a bullir en foc mitjà (25 a 35 minuts), afegir el bonitol i deixar 10 minuts més.
Responent a una pregunta en els ingresients, ja ho dic.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: