Macarrons paradis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5oo grms. de macarrons
  • 250 grms de salsa de tomaquet cassola
  • 1 alberginia grossa
  • 3 alls
  • Julivert
  • Alfagrega
  • Formatge ratllat

6 racions

Elaboració

Fregir l'alberginia a troçets amb abundant oli, deixarla sobre paper absorbent.
Fregir la tomata amb l'all i julivert, afegir l'alberginia, posar els macarrons (previament bullits)
Posals a una plata de forn.Pel damunt i posem l'alfabrega i el formatge ratllat i gratinem


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: