Coc d'avellanes amb trossets de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Alemanya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g de mantega a temperatura ambient.
- 250g de sucre.
- 4 ous L.
- 250g d'avellanes torrades i mòltes.
- 250g de farina .
- 1 sobret de llevadurina.(tipus Royal)
- 100g de xocolata negra trossejada.
10 racions
Elaboració
1- Es deixa la mantega i els ous a temperatura ambient durant una estona abans per tal que no sigui freda i es mescli millor.
2- Es preescalfa el forn.
3- Es bat la mantega amb el sucre. S'afegeix els ous d'un en un, fins que tot estigui integrat.No li incorporarem les avellanes torrades i mòltes.
4- Una vegada tirades les avellanes, seguirem batent per incorporar la farina prèviament tamisada amb el llevat.
5- En aquest punt se li incorpora els trossos de xocolata.
6- S'aboca dins d'un motlle untat s'entra al forn, i es cou uns 40-45 minuts a 160º. Es deixa refredar uns 10 minuts, es desmotlla i quan es fred s'espolsa amb sucre de llustre.
55min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1302 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda disculpa per no contestar abans! Ja fa uns quants anys que faig aquesta recepta per a Sant Blai, amb les mateixes...
Hola Mireia! En primer lloc et demano disculpes per no contestar abans, he hagut d'estar allunyada de vosaltres per uns mesos...
Bon dia Alícia! Anima't fer-ho, a la teva família i amistats els encantarà! Mira jo ho vaig posar a la...
Bona tarda Jordi! És un dels meus preferits, té un sabor increlible ... és espectacular! Gràcies a tu per fer-ho. Una...
Antonio, fes-ho t'encantarà i quedaràs molt bé davant de la família o dels amics!