Coc d'avellanes amb trossets de xocolata

Ingredients

  • 250g de mantega a temperatura ambient.
  • 250g de sucre.
  • 4 ous L.
  • 250g d'avellanes torrades i mòltes.
  • 250g de farina .
  • 1 sobret de llevadurina.(tipus Royal)
  • 100g de xocolata negra trossejada.

10 racions

Elaboració

1- Es deixa la mantega i els ous a temperatura ambient durant una estona abans per tal que no sigui freda i es mescli millor.
2- Es preescalfa el forn.
3- Es bat la mantega amb el sucre. S'afegeix els ous d'un en un, fins que tot estigui integrat.No li incorporarem les avellanes torrades i mòltes.
4- Una vegada tirades les avellanes, seguirem batent per incorporar la farina prèviament tamisada amb el llevat.
5- En aquest punt se li incorpora els trossos de xocolata.
6- S'aboca dins d'un motlle untat s'entra al forn, i es cou uns 40-45 minuts a 160º. Es deixa refredar uns 10 minuts, es desmotlla i quan es fred s'espolsa amb sucre de llustre.

55min


Recepta de cuina de Coc d'avellanes amb trossets de xocolata

Aquest cóc és deliciós.Té un sabor d'avellana meravellós i que quan ho mossegues, et pots trobar un tros de xocolata, sencer!!
per Mª Pilar López

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!