Espaguetis a la "putanesca"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Sicilia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500 gr d'espaguetis
  • 6 tomàquets madurs
  • 6 Filets d'anxova de l'Escala
  • 4 dents d'all
  • Mig pot d'olives negres sense pinyol
  • 1-2 guindilles
  • Tàperes (2 culleradetes)
  • 2 culleradetes d'orenga fresc o 1/2 de sec
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Posem un raig d'oli en una paella i hi afegim els alls picats, la guindilla i els filets d'anxova tallats a trossets, fins que es dori l'all, sense arribar a torrar-se. Escaldem els tomàquets amb aigua bullint per pelar-los fàcilment, els trossegem a trossos petits i ho incorporem a la paella, salpebrem i deixem que es sofregeixi a foc lent una mitja hora. Ompliu d'aigua una olla gran,hi afegim una cullarada de sal, i aboquem la pasta quan arrenqui el bull,submergint-la bé (el temps de cocció al dente depèn del tipus de pasta, cal seguir les instruccions del fabricant). Mentres es cou la pasta, afegim a la paella amb el sofregit, l'orenga, les tàperes i les olives (tallades a trossets). Aixi que la pasta estigui al dente, colem, i barregem tot seguit la pasta amb la salsa putanesca. Jo ho barrejo a la mateixa olla que he bullit els espaguetis, afegint una cullarada d'oli d'oliva. Es serveix tot seguit.

1h

Notes

Si no us agrada picant, no hi poseu guindilla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: